DE PATRONES
B&B Zutphen

PRIJZEN EN INFORMATIE:

APPARTEMENT

Is geschikt voor twee personen , voorzien van één grote slaapkamer met kingsize tweepersoonsbed (180 x 220), dakterras, een living, badkamer en toilet. Op de kamer kunt u gratis koffie of thee zetten.

  • Onze B&B is huisdier- en rookvrij.
  • Wifi, tv via Chromecast en eigen app
  • Inchecken vanaf 15.00 uur
  • Uitchecken tot 11.00 uur
  • Kinderbedje aanwezig

Prijs € 125,- per nacht  (inclusief toeristenbelasting)ONTBIJT

Een ontbijt is exclusief en kan worden geserveerd tegen een meerprijs. We gebruiken heerlijke lokale producten uit de regio. o.a. koffie, thee, bakkersbroodjes, divers beleg, fruit, vruchtensapje, eitje erbij, een goede start van de dag. Met mooi weer geniet je van een je ontbijt op je eigen buitenterrasje als je dat wenst.
 
Prijs € 15,- per persoon.

Zelf je ontbijtje maken kan ook.
Bakker, supermarkt is in de straat. Koffie en thee is gratis, koelkastje, bestek en servies is aanwezig.

LUNCHPAKKET

Voor een fietstocht of wandeltocht is het vaak fijn om een lunchpakketje mee te nemen, met lekkere boterhammen, vers van de bakker, een sapje of water en en stukje fruit en een energiereep. Ook deze maken we voor je klaar indien gewenst tegen een meerprijs.

Prijs € 12,50 per persoon

De Patrones is een prima opstartplaats voor mooie wandelroutes in de Achterhoek: de IJssel- en Hanzeroute komen dicht langs onze B&B.

PARKEREN 

Betaald parkeren in de straat, gratis parkeren kan op loopafstand. Op zaterdag vanaf 18:00 tot maandag 8:00 kun je ook gratis in de Spittaalstraat parkeren.

Zie voor parkeren  https://zutphen.nl/parkeren/parkeren-binnenstad/betaald-parkeren