DE PATRONES
B&B Zutphen

WELKOM BIJ DE PATRONES!

Wil je heerlijk genieten van comfort en luxe in een omgeving vol historie cultuur en natuur en waar je heerlijk tot rust kunt komen, met een drankje op je eigen terras, op loopafstand van het centrum waar van alles te beleven is, dan ben je bij onze B&B  “De Patrones” in de Spittaalstraat in Zutphen helemaal aan het goede adres.

Je verblijft in een appartement, geschikt voor twee personen met een ruime slaapkamer en een woonkamer met uitzicht over de levendige straat, waar het toch rustig vertoeven is. Het bijzondere aan onze B&B is de warme sfeer, die je al meteen voelt als je over de drempel stapt. Een sfeer die alles te maken heeft met de geschiedenis van het huis en waar de B&B zijn naam aan te danken heeft.  

De Spittaalstraat is een straat met veel karakteristieke panden waar niet alleen wordt gewoond, maar ook diverse winkels, ateliers en lifestyle studio's zijn gevestigd. Als je de straat uitloopt sta je midden in het centrum van de historische binnenstad met een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur.

Zutphen is een prachtige Hanzestad aan de Berkel en de IJssel. Één van de oudste steden van Nederland, waar je je in de Middeleeuwen waant, en de geweldige omgeving al wandelend en fietsend kunt ontdekken.
In korte tijd zit je in een prachtig landelijk gebied met mooie historische dorpjes, kastelen, bossen en glooiende weilanden. Er zijn veel verschillende wandel en fietsroutes.

Bij de Hanzeroute fiets je voornamelijk via vrij liggende fietspaden en slingerende dijkjes langs de IJssel, één van de mooiste rivieren van Nederland. Wandelen kan natuurlijk ook.

Voor mensen die nog niet bekend zijn in Zutphen: De ervaring en indrukken die je opdoet zullen heel verrassend zijn, om nooit te vergeten. In onze Hanzestad vind je echt alles voor een complete dag uit of een heerlijk weekend weg!

Voorjaar in Zutphen............   voorjaar in De Patrones! 
Sinds juni 2023 is onze B&B De Patrones geopend. Het is voor onze gasten  het eerste voorjaar in Zutphen in onze B&B. Hoe fijn is het dat in deze tijd alles weer groen wordt , de bloemen tevoorschijn komen en de vogeltjes fluiten. We weer op de vele terrasjes kunnen neerstrijken en ook in onze Spittaalstraat is het een gezellige boel. We hebben inmiddels een heleboel gasten mogen ontvangen. Vanuit heel Nederland en ook het buitenland wisten ze ons te vinden en we hadden  allemaal hele fijne en leuke gasten, die bij ons een mooie tijd hebben beleefd. We zijn dan ook heel blij met alle prachtige reviews die we kregen met mooie verhalen en ervaringen.
We zijn heel blij dat we dit avontuur in Zutphen zijn aangegaan en genieten ervan. Onze gasten ook, een aantal van alle reviews hieronder spreken voor zich :-)

.

 • IMG_6402
 • IMG_6404_1
 • IMG_6405 - kopie
 • IMG_6406
 • IMG_6407
 • IMG_E9762
 • IMG_E9761
 • IMG_E9760
 • IMG_E9759
 • IMG_E9758
 • IMG_E9757

Kom lekker naar Zutphen en ervaar zelf de fijne sfeer in onze B&B in het bijzondere Zutphen.
Je bent van harte welkom.

Ook in het voorjaar is er in de Hanzestad Zutphen veel te zien en te beleven. Kijk maar op het programma van: www.inzutphen.nl
(update 13-5-24)