DE PATRONES
B&B Zutphen

FOTOGALERIJ

B&B De Patrones.
Onderstaande foto's geven een goede indruk van het historische pand waarin de B&B  is gevestigd, de kamers , dakterras, en de Spittaalstraat
.


Van alles aan de Hanze in Zutphen 2024.   
Zutphen heeft vorig jaar samen met de  Hanzesteden -Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen en Zwolle- het 800 jarige Hanzejaar gevierd. Het Hanzejaar was een ode aan de Hanzetijd.  Zonder de Hanze waren deze steden nooit uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Het was de samenwerking van de Hanze die de basis heeft gelegd voor de handel. Die bracht rijkdom, waardoor de plaatsen zich konden ontwikkelen tot machtige steden. Net als vorig jaar is er in Zutphen weer een omvangrijk programma van leuke events waar je heerlijk van kunt genieten.  Je vind in Zutphen alles voor een complete dag uit of een heerlijk weekend weg.

Rijk aan cultuur en erfgoed.
Zutphen wordt vaak in een adem genoemd met de Hanze. De periode leverde de stad niet voor niets de bijnaam "De Rijkste" op. Dit jaar staan veel activiteiten in het teken van de Hanze maar er is nog veel meer te zien en te beleven in Zutphen. Als je in Zutphen rondloopt, geniet je volop van erfgoed, kunst en cultuur. Eeuwenoude monumenten, inspirerende musea en diverse galerieën en ateliers.

Overal waar je in Zutphen kijkt, zie je de meest bijzondere historische panden. Wist je dat deze stad ruim negenhonderd (rijks)monumenten telt? Van kerken tot hofjes, van stadspoorten tot winkelpanden. Verschillende monumenten zijn ook van binnen te bezichtigen. Zelfs tijdens het winkelen beleef je volop historie, aangezien veel winkels en restaurants zijn gevestigd in monumentale panden.

Zie meer van Zutphen.
Onderstaande foto's geven een goede indruk van de omgeving en  sfeer van het mooie historische Zutphen. Kijk voor alle cultuur- en erfgoedlocaties, rondleidingen en rondvaarten, evenementen, winkels, stadswandelingen, overnachtingen, horeca en nog veel meer op www.inzutphen.nl en plan je dagje uit.